Descripció: 

Arriba a Catalunya la primera audiosèrie de llibre per subscripció, un nou projecte creatiu de l'Aixeta que combina actualitat, tecnologia, moviments socials i cultura.

https://som.aixeta.cat/ca/posts/proleg-manual-de-desobediencia-civil

Amb 80 lliuraments, es distribuirà a través de la plataforma un episodi del Manual de desobediència civil (Ed. Saldonar) en format àudio.

El llibre Manual de desobediència civil, que Edicions Saldonar publicarà en paper i ebook al setembre, és la traducció de l’obra nord-americana de referència arreu del món: This Is an Uprising, dels nordamericans Mark Engler i Paul Engler. “El 2016 vaig descobrir el llibre en anglès, quan va sortir, i en vaig començar a ressaltar diversos paràgrafs. L’actualitat fa anys que és la que és, l’activisme no ha deixat de créixer i vaig pensar que realment era important que existís en català, perquè es fan moltes coses però molt sovint falta la part estratègica perquè tot plegat funcioni. I aquí és on el llibre és clau”, destaca Liz Castro, qui va suggerir la traducció de l’anglès i publicació a Edicions Saldonar.